spam_vadelma_org -- Vadelma ry:n kulttuurispäm-postilista

 

Tietoja listasta spam_vadelma_org

spam(at)vadelma.org -postituslista on syntynyt taiteilijoille, muusikoille ja ug-hahmoille sekä kulttuurinnälkäisille hipeille, punkkareille ja kaikille muillekin kiinnostuneille, pääasiallisesti tiedotustarpeisiin. Listalla tiedotetaan säännöllisesti Vadelman ajankohtaisista tapahtumista ja muusta kulttuuritoiminnasta.

Lisäksi listalla kuka vain listalainen saa mainostaa näyttelyitä, keikkoja, levyjä, tapahtumia, esityksiä, tilaisuuksia, mielenosoituksia, jne. Mitään maantieteellisiä rajoituksia ei ole, ja kielinä käy ainakin kaikki kotimaiset kielet eli suomi, ruotsi ja englanti.

Huomio! Listaa EI SAA käyttää kaupalliseen tiedottamiseen, julistamiseen, häiriköintiin tai huijaamiseen. Väärinkäyttäjät erotetaan välittömästi.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry spam_vadelma_org arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen spam_vadelma_org
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen spam(at)vadelma.org.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle spam_vadelma_org liittyminen

Liity listalle spam_vadelma_org täyttämällä oheinen lomake.

  Sinulle lähetetään viesti, joka vaatii vahvistuksen, näin estetään muita tarpeettomasti liittämästä sinua listalle. Tämä on piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.
  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä


spam_vadelma_org lista klavaband at gmail.com ylläpitäjänä
spam_vadelma_org ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista list.kapsi.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.23
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered